Home
O nas
Oferta
  • Aparatura
  • Autoryzowany serwis
  • CRM
  • Badania biegłości
Aktualności
Dostawcy
Kontakt

Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

31 marca 2022

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.

Materiały odniesienia o różnorodnych matrycach, zwłaszcza dla mleka i jego przetworów, stanowią interesującą ofertę dla producentów żywności i organów kontroli. 

Katalog Materiały odniesienia


Dostępne matryce:

·       mleko surowe, mleko UHT, mleko w proszku

·       masło, ser, jogurt, śmietana UHT

·       serwatka w proszku, serwatka podpuszczkowa w proszku

·       sok owocowy

·       czekolada

·       kiełbasa konserwowa 

Sprawdź pełną ofertę Tusnovics Instruments w zakresie badań żywności

CRM

Badania biegłości

Ostatnie wpisy

  • NOWOŚĆ: Wzorzec mętności < 0.1 NTU | ISO 17034

    June 12, 2025

    Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów i audytorów firma Tusnovics Instruments wprowadza do oferty nowy wzorzec mętności: Mętność < 0,1 NTU Wzorzec posiada akredytację ISO 17034.

  • Analiza paliw i biopaliw | Wzorce petrochemiczne | AccuStandard 2025

    May 29, 2025

    Tusnovics Instruments oferuje wzorce AccuStandard przeznaczone do analiz w zakresie temperatury zapłonu, destylacji, temperatury mętnienia, temperatury krystalizacji, lepkości oraz zawartości wody w produktach naftowych metodą miareczkowania Karla Fischera.

  • Akredytowane wzorce aktywności wody 0,15-1,00 AW | Nowość w ofercie

    May 7, 2025

    Oferujemy wzorce aktywności wody w zakresie 0,15 – 1,00 AW. Producent wzorców jest akredytowany zgodnie z normami ISO 17025 oraz ISO 17034. Pomiar aktywności wody jest kluczowym elementem dla przemysłu spożywczego i farmaceutycznego. Kontrola aktywności wody pozwala na ocenę przydatności surowców, zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dobór optymalnych technik konserwacji, kontrolę nad kluczowymi cechami takimi jak kolor, smak, aromat, rozwój drobnoustrojów.