Home
O nas
Oferta
  • Aparatura
  • Autoryzowany serwis
  • CRM
  • Badania biegłości
Aktualności
Dostawcy
Kontakt

Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

Materiały odniesienia | Produkty spożywcze | muva kempten GmbH

31 marca 2022

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.

Firma muva kempten GmbH oferuje materiały odniesienia w zakresie analiz fizykochemicznych, mikrobiologicznych i sensorycznych żywności.

Materiały odniesienia o różnorodnych matrycach, zwłaszcza dla mleka i jego przetworów, stanowią interesującą ofertę dla producentów żywności i organów kontroli. 

Katalog Materiały odniesienia


Dostępne matryce:

·       mleko surowe, mleko UHT, mleko w proszku

·       masło, ser, jogurt, śmietana UHT

·       serwatka w proszku, serwatka podpuszczkowa w proszku

·       sok owocowy

·       czekolada

·       kiełbasa konserwowa 

Sprawdź pełną ofertę Tusnovics Instruments w zakresie badań żywności

CRM

Badania biegłości

Ostatnie wpisy

  • Wesołego Alleluja!

    April 19, 2025

    Wesołych świąt!

    Z serdecznymi życzeniami radosnych, prawdziwie wiosennych Świąt Wielkanocnych, słonecznych ciepłych dni, smacznego jajka i wielu pyszności.

    Zespół Tusnovics Instruments

  • Korozyjność wody i gleby | Wzorce i badania biegłości | ERA Waters 2025

    April 15, 2025

    Oferujemy wzorce korozyjności wody oraz gleby produkowane przez firmę ERA Waters. Uzupełnieniem oferty są badania biegłości w zakresie korozyjności dla wody i gleby, organizowane w rundach regularnych oraz w trybie przyspieszonym Quick Response.

  • PFAS w wodzie pitnej – regulacje UE | AccuStandard

    April 5, 2025

    Dokładne określenie ilościowe substancji perfluoroalkilowych i polifluoroalkilowych (PFAS) ma kluczowe znaczenie dla zmniejszenia narażenia społeczeństwa i poprawy jakości wody.

    AccuStandard zaprojektował i przygotował nowy CRM obejmujący wszystkie 29 związków wymienionych w metodzie EN 17892 opublikowanej przez CEN (Europejski Komitet Normalizacyjny).