Home
O nas
Oferta
  • Aparatura
  • Autoryzowany serwis
  • CRM
  • Badania biegłości
Aktualności
Dostawcy
Kontakt

Chlorowodorek karfentanylu | Chiron

Chlorowodorek karfentanylu | Chiron

30 sierpnia 2022

Firma Chiron oferuje wzorzec karfentanylu w postaci chlorowodorku. W dokumencie „NPS Discovery Trend Report” uwagę na tę substancję zwraca Center for Forensic Science Research & Education. Wskazano na niepokojący wzrost wykrywalności karfentanylu w drugim kwartale 2022 roku.

Wzorzec chlorowodorku karfentanylu jest dostępny:

  • w postaci roztworów: 1µg/ml, 100µg/ml lub 1000µg/ml w metanolu
  • w postaci czystej: 5mg lub 10mg

Zachęcamy także do zapoznania się z najnowszą ofertą wzorców produkowanych przez firmę Chiron – ponad 100 nowych materiałów do analiz z zakresu badań środowiskowych oraz toksykologicznych.

Pobierz katalog Nowości 2022 >


Sprawdź pełną ofertę wzorów firmy Chiron

Toksykologia >

Nowe substancje psychoaktywne >

Pestycydy >

Żywność >

Ostatnie wpisy

  • NOWOŚĆ: Wzorzec mętności < 0.1 NTU | ISO 17034

    June 12, 2025

    Wychodząc naprzeciw oczekiwaniom klientów i audytorów firma Tusnovics Instruments wprowadza do oferty nowy wzorzec mętności: Mętność < 0,1 NTU Wzorzec posiada akredytację ISO 17034.

  • Analiza paliw i biopaliw | Wzorce petrochemiczne | AccuStandard 2025

    May 29, 2025

    Tusnovics Instruments oferuje wzorce AccuStandard przeznaczone do analiz w zakresie temperatury zapłonu, destylacji, temperatury mętnienia, temperatury krystalizacji, lepkości oraz zawartości wody w produktach naftowych metodą miareczkowania Karla Fischera.

  • Akredytowane wzorce aktywności wody 0,15-1,00 AW | Nowość w ofercie

    May 7, 2025

    Oferujemy wzorce aktywności wody w zakresie 0,15 – 1,00 AW. Producent wzorców jest akredytowany zgodnie z normami ISO 17025 oraz ISO 17034. Pomiar aktywności wody jest kluczowym elementem dla przemysłu spożywczego i farmaceutycznego. Kontrola aktywności wody pozwala na ocenę przydatności surowców, zapewnienie bezpieczeństwa żywności, dobór optymalnych technik konserwacji, kontrolę nad kluczowymi cechami takimi jak kolor, smak, aromat, rozwój drobnoustrojów.